Webtekst voor Total Talent Management Solutions

The Management Assistance Company, The MAC heeft een complex verhaal dat zoekmachinevriendelijk en leesbaar moet zijn. En dat in zeer korte tijd van basisbriefing naar volledige wettekst gebracht moest worden. Goed luisteren naar de wensen van de klant speelde ook hier weer een grote rol. De visie en het karakter van de ondernemer moet doorklinken in het HRM-verhaal dat wordt verteld. Ook daar ben is Tom de Hoog | CONTEXT goed in.

Zoekmachine blij maken

Kan management zonder goede assistentie? Retorische vraag natuurlijk. Niet dus. En dat maakt ervaren HRM-professional Maggie Ammerlaan-Dobson duidelijk op de website van haar nieuwe bedrijf The Management Assistance Company, The MAC. Hulp met Hoofdletters voor Nederlandse managers zodat er werkelijk waarde wordt toegevoegd aan de onderneming waar The MAC haar goed getrainde en opgeleide krachten gaat inzetten. Alle HRM-disciplines heeft deze veelzijdige dame aan boord onder de vlag van Total Talent Management Solutions. Van onderzoek en advies over de inzet van interim management(-ondersteuning) tot werving, selectie, talentontwikkeling, begeleiding, beheer en ook outplacement van management assistants.

Heldere webtekst  over the Mac

Intensief samenspel met deze ondernemer zorgde ervoor dat in mijn tekst alle elementen op de juiste plek met de juiste nadruk terechtkwamen. Positioneren in een markt voor tijdelijke krachten in het hogere segment is geen sinecure. Ik pakte deze klus op waar een ander in de vangrail was beland. Spijtig, maar het leverde mij een inhoudelijk interessant project op waar snel moest worden geschakeld. Ook dat doe ik graag.