Interviews met grenzeloos talent

Vanaf zomer 2016 interviewde Tom de Hoog | CONTEXT met regelmaat ex-studenten bouwkunde die hun weg in de praktijk gevonden hebben . Waar ize na hun studie gebleven? Wat doen ze? Hoe belangrijk vinden zij het om duurzaam te zijn en duurzaamheid te promoten? Wat is daarvan te zien in hun werk, hun projecten, hun levens. Grenzeloos talent blijkt overal terchte te komen, tot ver buiten Nederland.

Tom de Hoog | CONTEXT interviewde grenzeloos talent dat onze gebouwde omgeving gaat bepalen

De mensen die ik spreek staan volop in het nu en midden in de innovaties die de toekomst van de gebouwde omgeving gaan bepalen. Bijna altijd merken ze dat de ideologie vanuit de universiteit de economische praktijk van de wereld daarbuiten ontmoet. Dat maakt de interviews al geweldig om te doen, maar ook het uitschrijven en redigeren tot een lekker lezend tekstproduct is zeker niet minder interessant.

De geïnterviewden hebben een passie voor gebouwen en oplossingen die een nieuwe standaard gaan zetten voor duurzaam omgaan met kostbare grondstoffen. Zij werken aan oplossingen met een hoog praktisch en innovatiefr gehalte. Precies die zaken waar hun bazen uitsluitend over congresseren. Mijn interviews worden zo verplichte kost voor ieder die wil weten wat de aanstormende vormgevers van onze gebouwde omgeving motiveert.

Online interviews met grenzeloos talent

De interviews vormen een serie. Ze zijn online te lezen.