Interviews voor De Week Van …

Wat maakt de week?

Vanaf 2015 maakt Tom de Hoog voor het platform Duurzaam Gebouwd onder de titel ‘De Week Van …’ interviews met opinieleiders en innovators in de duurzame bouwwereld. Bekende mensen uit de sector volgde ik een week in hun drukke bestaan en dat levert lezenswaardige weekoverzichten op.

Henk Willem van Dorp
Henk Willem van Dorp is een gedreven ondernemer. Inspireren en enthousiasmeren staan centraal in alles wat hij doet
Madelon Voorhoeve
Madelon Voorhoeve startte met Green Igloo een expeditie naar een beter klimaat
Andy van den Dobbelsteen
Prof.dr.ir. Andy van den Dobbelsteen, hoogleraar Climate Design & Sustainability en afdelingsvoorzitter van Architectural Engineering + Technology TU Delft is vaak buiten onze landsgrenzen.

Dicht op de agenda

Het regelen van zo’n week is bij deze drukbezette duurzame Nederlanders echt een kwestie van doorzetten. De beloning is dat deze mensen je zonder grote beperkingen toelaten voor een weekje in hun wereld. Bij hun vergaderingen, hun presentaties, hun overleggen en ook hun visies met je delen.

Hoe opvallend toegankelijk zijn deze mensen die zich inzetten voor de verduurzaming van alles wat met de gebouwde omgeving te maken heeft in ons land.

Lees De Week Van … Gerard Lokhorst, De Week Van … Marjet Rutten, De Week Van … Anne-Marie Rakhorst, De Week Van … , Leen van Dijke,  De Week Van … Andy van den Dobbelsteen of De Week Van … Claudia Reiner of De Week Van … Jan Willem van de Groep of De Week Van … Madelon Voorhoeve of De Week van … Henk Willem van Dorp of De Week Van … Claudia Bouwens.